Fotograferne

Flemming Patulski Nielsen

Flemming Patulski Nielsen
Jeg har en bred erfaring indenfor fotografering fra en lang række områder som f.eks. sport, natur, erhverv, arkitektur og selvfølgelig portræt og bryllupsfotografering.

Denne brede indgangsvinkel giver mig mulighed for at spænde vidt i hvilken type billeder der kan tages på bryllupsdagen. Når alle de “sikre” billeder er taget, forsøger jeg altid at få tid til at afprøve mindst én ny type billeder eller teknik til hvert bryllup. Dette betyder at jeg kan udvikle mig hele tiden og at I, som brudepar, måske kan være heldige at få billeder der ikke er så traditionelle.

Flemming fotograferer en babyI Intofoto lægger vi vægt på at have en bred viden om de forskellige stilarter indenfor bryllupsfotografering. Min primære interesse er dog de mere romantiske og klassiske billeder.

 

 

 

Niklas Henning Persson

Niklas Henning PerssonNiklas er tilknyttet Intofoto som bryllupsfotograf og jeg har, som Flemming, også en bred grunderfaring fra en lang række andre områder end kun bryllupsfotografering, herunder portrætfotografering i studio.

Niklas har skudt billeder sammen med Flemming i nogle år og det fungerer på mange måder, som et gammelt ægtepar. Når først forberedelserne er på plads, så plejer det at fungere som et velsmurt maskineri.
Niklas specialer er at skabe en god stemning og være beredt på det spontane

Niklas fotograferer brudepar foran Højstrupgård

 

Læs mere om: